Erciş'e Yeni Halı Saha Açıldı

 Erciş Kaymakamlığı, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı projeyle yaptırdığı yeni halı sahanın açılışı yaptı.

Erciş Kaymakamlığı, Sosyal Destek Programı kapsamında hazırladığı projeyle yaptırdığı yeni halı sahanın açılışı yaptı. SODES'in 200 bin lira destek verdiği proje kapsamında yapımı tamamlanan halı sahadan, öğrenci ve ilçedeki spor kulüpleri ücretsiz yararlanacak. Halı sahanın açılışını yapan Kaymakam Barbaros Baran, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesislerden yüzlerce öğrencinin yararlanacağını ve bunun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Çocukların boş zamanlarını ve beden eğitimi derslerini daha güvenilir ortamlarda yapmalarının sağlandığını belirten Baran, halı sahanın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, tesislerin hayırlı olması dileğinde bulundu. Konuşmalarının ardından Baran, yaşları 50'nin üzerinde olan eski futbolcularla dostluk maçı yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: