Ercişli depremzede kadınlar yemek yarışmasıyla moral buldu

Erciş Kaymakamlığı ile Nilüfer Kadınlar Derneği işbirliği ile Alkanat konteyner yerleşim alanında yemek yarışması düzenlendi....

Erciş Kaymakamlığı ile Nilüfer Kadınlar Derneği işbirliği ile Alkanat konteyner yerleşim alanında yemek yarışması düzenlendi.
Ön elemelerden sonra finale 30 yarışmacı kaldı. Yöresel yemeklerle yarışmaya katılan konteyner sakinleri kıyasıya yarıştı.

Depremzedelerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen yemek yarışmasında prefabrik sınıflarda eğitim gören kreş öğrencileri yarışmaya renk kattı. Jürinin birinci seçmekte zorlandığı yarışmada Nilüfer Kadınlar Derneği birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın verdi.

Reklam
Reklam

Yarışma sonunda 'Kak Dolması' ile birinci olan Gönül Kaya’ya ödülünü Van Vali yardımcısı Barbaros Baran takdim etti. İkinci 'Kürt Köftesi' ile Güler İrven’ne ödülünü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Harun Işık verdi. Üçüncü olan Gülsün Aldeşer’e ödülünü Konteyner Kentler Yönetimi sorumlusu Mustafa Avcı verdi. Yarışma sonunda tüm katılımcılara mutfak malzemesi hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: