Erciş’te Bayramlaşma Töreni

Van’ın Erciş ilçesinde bir araya gelen protokol üyeleri bayramlaştı.Erciş Öğretmenevi’nde yapılan bayramlaşma törenine; Erciş Kaymakamı...

Van’ın Erciş ilçesinde bir araya gelen protokol üyeleri bayramlaştı.

Erciş Öğretmenevi’nde yapılan bayramlaşma törenine; Erciş Kaymakamı Barbaros Baran, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Mehmet Nuri Başol, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Atilla Köse, kamu kurum amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Törende açılışı konuşmasını ilçe Müftü Vekili Fuat Baran’ın yapmasının ardından, söz alan Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu halkın bayramını tebrik etti. Dini bayramların önemine değinen Arapoğlu, kentsel dönüşüm ile birlikte Erciş’in de çağ atlayacağını söyledi.

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci ise vatandaşların bayramını tebrik etti. Bayramları sevgi, saygı ve kardeşliğin doruğa ulaştığı günler olarak nitelendiren Çiftci, “Bayramlar milli ve dini duyguların inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği ve bir toplumun millet olma şuurunun güçlendiği ve şekillendiği günlerdir. Bu bilinç ve şuur içinde birlik ve beraberliğimizi bozmadan herkesi kucaklayarak sevgi huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim” şeklinde konuştu.

Son konuşmayı ise ilçeye Kaymakam olarak yeni atanan Barbaros Baran yaptı. İlçenin kalkınıp gelişmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini belirten Kaymakam Barbaros Baran, “Burada gördüğüm birlik ve beraberlik manzarasından oldukça etkilendim. Vatandaşlarımızın bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz