Erciş’te çadırkentlere strafor dağıtıldı

Van Erciş’te depremin üstünden 17 gün geçti. Hava sıcaklığının -5 dereceye düştüğü ilçedeki çadırlara, Kızılay,...

Van Erciş’te depremin üstünden 17 gün geçti. Hava sıcaklığının -5 dereceye düştüğü ilçedeki çadırlara, Kızılay, ısı yalıtımı için strafor dağıttı.

Erciş’teki Yüzüncü Yıl, Yenişehir ve Şehir Stadı’nda kurulan çadırkentlerdeki depremzedelere ısı yalıtımı için strafor verildi. TIR'larla getirilen straforlar, çadır kimlik kartları ve nüfus cüzdanı kayıtları alındıktan sonra teslim edildi. Havanın, sıfırın altına düşmesi sebebiyle, deprem çadırlarında elektrikli ve gazlı sobalar 24 saat çalıştırılıyor. Enerji ihtiyacının daha fazla artmaması için Kızılay yetkilileri Erciş’e getirdikleri straforları depremzede ailelere teslim etti. Depremzedeler aldıkları straforları çadırlarına serdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz