Erciş'te "Geri Dönüşüm" Projesi

Erciş Yavuz Sultan Selim Orta Okulu tarafından hazırlanan "Geri Dönüşüm" projesinin tanıtımı yapıldı.

Erciş Yavuz Sultan Selim Orta Okulu tarafından hazırlanan "Geri Dönüşüm" projesinin tanıtımı yapıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısında, projenin amacını anlatan koordinatör Özlem Dalabasmaz, çevreyi temiz tutmanın vatandaşların elinde olduğunu söyledi.

Temiz bir çevreyle sağlıklı nesillerin yetişeceğini belirten Dalabasmaz, "Erciş genelinde başlattığımız projenin amacı, öğrencilerimizi bilinçli birer çevreci ve topluma örnek bireyler olarak yetiştirmek, var olan kaynaklarımızın sonsuz değil kısıtlı olduğunun bilinerek harcanmasını sağlamak" dedi.

Reklam
Reklam

Bu noktada öğretmenlere ve okul idarelerine büyük görev düştüğünü anlatan Dalabasmaz, aldıkları destekle projeyi daha da geliştireceklerini ve yalnızca ilçede değil köylerdeki okullarda da uygulamaya sokacaklarını ifade etti.

Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Bedir, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Şube Müdürü Nimetullah Taş, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Muhabir: Emre Ilıkan - Ali Dağer / Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: