Erciş'teki Konteyner Kentte Asker Uğurlaması

Erciş ilçesinde deprem sonrası kurulan Kışla Konteyner Kenti'nde, depremzedeler davullu zurnalı asker uğurlama programı düzenledi.

Erciş ilçesinde deprem sonrası kurulan Kışla Konteyner Kenti'nde, depremzedeler davullu zurnalı asker uğurlama programı düzenledi.

Konteyner kentte kalan Tayfur Toptaş için düzenlenen uğurlama, Umut Kültür Merkezi önünde gerçekleşti.

Depremzede ailelerin de katılımıyla düzenlenen programda, konteyner kentte kalan depremzedeler halay çekerek eğlendi.

Oğlunu askere göndermenin gururunu yaşayan baba Abdülbaki Toptaş, "İnşallah oğlum askerlik görevini sağ selamet yapıp tekrar aramıza döner" dedi.

Oğlunu askere göndermenin heyecanını yaşadığını ifade eden anne Sıdıka Toptaş ise, oğlunu önce Allah'a, sonra da devlete emanet ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anne Toptaş, "İnşallah oğlum kazasız belasız askerlik görevini yapar ve döner" diye konuştu.

Acemi birliği Manisa Kırkağaç Jandarma Komando Birliği'nde yapacak olan Toptaş'a asker kınası da yakıldı.

Yine aynı konteyner kentte kalan ve askere gidecek olan Muhammet İşleyen adlı genç içinde davullu zurnalı uğurlama gecesi düzenlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: