Erciş'ten Suriye'ye Yardım Kampanyası

AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanlığı, Suriye halkı için yardım kampanyası başlattı.

AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanlığı, Suriye halkı için yardım kampanyası başlattı.

Erciş Belediyesi önünde "Dün Erciş, Van'a, bugün Hama, Humus, Şam'a" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasında konuşan Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, ilk etapta 100 koli gıda, 100 torba un, 200 adet battaniye katkısında bulunduklarını belirtti.

İlçe olarak depremde çok büyük acılar yaşadıklarını anımsatan Arapoğlu, "Suriye'de, hakikaten çok büyük acı yaşanıyor. Buradaki kardeşlerimizin acılarını kalbimizde hissediyoruz ve görüyoruz. Her gün televizyonlarda bu acıları, bu travmayı izliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe halkından kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulunan Arapoğlu, "Hepimiz el birliğiyle kamyonları, tırları yükleyelim, gönül rahatlığı ve huzur içerisinde kardeşlerimize ulaştıralım" diye konuştu.

AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanı Necati Albayrak ise Suriye halkına yardımcı olmak için herkesi yardım yapmaya davet etti.

Konuşmalar sonrası çadıra gelen ilçe halkı, hazırladıkları yardım kolilerini ilgililere teslim etmeye başladı.

Muhabir: Ali Dağer / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: