Erciyes Kayak Merkezi’nde Haftasonu Bereketi

Kayseri'de haftasonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Erciyes'te Kayak merkezine akın etti. Kimi kayak yaptı, kimi...

Kayseri'de haftasonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Erciyes'te Kayak merkezine akın etti. Kimi kayak yaptı, kimi çocuklarıyla kızakla kaydı, kimileri de kayak yapmayı öğrenmek için ter döktü.

Şubat ayındaki kar yağışı ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi’ndeki kar kalınlığı 2 metre 80 santime ulaştı. Şehir merkezinde güneşli ve 6 derece sıcaklık yaşanırken, kayak merkezinde güneşli ama eksi 2 derece soğuk havada keyif yapmaya çalıştı. Bazıları piknik yapmak için geldikleri merkezde, mangalları yakarak sucuk ve köfte yedi. Bazıları da kayak yapmanın keyfini yaşadı. Özellikle civar illerden gelen kayak severlerin fazla olması dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Kayak merkezindeki doluluk oranı ise burada bulunan tesis sahiplerini sevindirdi. Özellikle kafeler kayak sonrasında bir şeyler yemek isteyenlerle doldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz