Erciyes Kayak Merkezi’nde Kiralık Dükkan

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin mevcut giriş bölgesinde bulunan...

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin mevcut giriş bölgesinde bulunan 1 ve Tekir Yaylası'nda yer alan 2 dükkan, açık teklif usulü ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Belediye Encümen Salonu'nda 10 Temmuz'da gerçekleşecek ihale, saat 14.00'te başlayacak. İhaleye katılmak isteyenler, en geç 10 Temmuz Çarşamba günü saat 13.30'a kadar istenilen belgelerle birlikte Gelir Müdürlüğü'ne başvurabilecek.

İhale ile 10 yıllığına kiraya verilecek 3 adet dükkanın özellikleri ve yaklaşık maliyetleri şu şekilde: Erciyes Kayak Merkezi mevcut giriş bölgesinde 30 metrekarelik dükkan, muhammen bedeli 116 bin 500 TL’den, Hacılar Yukarı Mahallesi'nde 23 metrekarelik iki dükkan muhammen bedeli 80 bin 937 TL’den ihaleye çıkartılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: