Erciyes Üniversitesi’ne Yeni Ek Bina

Hülya-Mehmet Tatar Diş Hekimliği Fakültesi ile Gülşah-Mert Tatar Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Hastanesi’ni yaptırarak...

Hülya-Mehmet Tatar Diş Hekimliği Fakültesi ile Gülşah-Mert Tatar Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Hastanesi’ni yaptırarak üniversiteye bağışlayan Tatar Ailesi, bu defada Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Hastanesi Ek Hizmet Binası’nı yaptırarak üniversiteye armağan edecek.

Gülşah-Mert Tatar Ağız, Diş ve Çene Cerrahi Hastanesi Ek Hizmet Binası’nın temel atma töreni, 24 Eylül 2012 Pazartesi günü Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilecek.

Tatar ailesi ve üniversite arasında imzalanacak inşa-yapı protokol sözleşmesinin ardından hayırsever aileye, üniversiteye olan katkılarından dolayı gümüş madalyon takdim edilecek.

Reklam
Reklam

Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi 3. dönem mezunları için yapılacak törende, Rektör Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Aklan ile mezun öğrenciler adına öğrenci temsilcisi bir konuşma yapacak. Mezun öğrenciler, topluca Diş Hekimliği Andı’nı yaptıktan sonra öğrenciler diplomalarını alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz