Erciyesspor'un 81 Yıllık Tarih Yeniden Kaleme Alınarak Kitap Oldu

Kayseri Erciyesspor’un 81 yıllık tarihi, 2012-2013 sezonunda elde edilen şampiyonluk anısına yeniden kale alınarak kitaplaştırıldı.Daha...

Kayseri Erciyesspor’un 81 yıllık tarihi, 2012-2013 sezonunda elde edilen şampiyonluk anısına yeniden kale alınarak kitaplaştırıldı.

Daha önce Kayseri Erciyesspor ve Kayserispor tarihleri içeren 4 kitabı bulunan Araştırmacı Gazeteci Yazar Mustafa Cengiz'in 64'ü renkli olmak üzere 608 sayfadan oluşan kitabı, “Futbol ZİYA’fetinde Murada EREN’ler” adını taşıyor. Erciyesspor tarihçesini anlatan eser, 2004 yılı içerisindeki Kayseri Erciyesspor - Kayserispor isim değişikliği dahil Erciyesspor’un aynı isimle elde etiği üç şampiyonluk ve iki takımın tarihçelerini de geniş kapsamlı olarak sunuyor.

Reklam
Reklam

Mustafa Cengiz, kısa bir süre öncede 29 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında Kayseri Forum’da Mehmet Fatih Kaymaz ile birlikte arşivinde bulunan 25 bin fotoğraf arasından seçtiği 700 eser ile sergi açmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: