Erdal Koç namaz çıkışı aşure dağıttı

Erdal KOÇ, her yıl Muharrem ayı içerisinde geleneksel olarak gerçekleştirdiği Aşure ikramını bu yılda 17 Ağustos Camii namaz çıkışında gerçekleştirdi.

Karaman Mahallesi Muhtar Adayı Erdal KOÇ, her yıl Muharrem ayı içerisinde geleneksel olarak gerçekleştirdiği Aşure ikramını bu yılda 17 Ağustos Camii namaz çıkışında gerçekleştirdi.

Bu yıl Karaman’da Aşure dağıtımı Perşembe günü Karaman merkez camisi ve Mescid-i Aksa camisinde sonra bu gün 17 Ağustos camisin de gerçekleştirildi.

Pazar günü ise yine Karaman’da bulunan İsmet Selim Camisinde aşure ikramı yapılacaktır.

Erdal Koç, Aşüre ayı nedeniyle Rabbülalemin Karaman’lı hemşerilerimin Muharrem ayını kabul etsin.

Reklam
Reklam

Aynı zamanda kaynatılan aşurelerini de kabul etsin. Bu vesile ile tüm Karaman’lı hemşerilerime teşekkür ediyorum ve daha nice Muharrem aylarında aşurenin sevabından hep birlikte yararlanmamızı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: