Erdal Özyağcılar'ın Antika Merakı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekimleri süren ve önümüzdeki günlerde ATV ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'İki Yaka...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekimleri süren ve önümüzdeki günlerde ATV ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'İki Yaka Bir İsmail' dizisinin başrol oyuncusu Erdal Özyağcılar tam bir antika meraklısı çıktı.

Önceki gün Ayvalık merkezde bulunan ve ilçe halkının At Arabacılar Meydanı olarak nitelendirdiği mevkide Yaşar ve Arzu Çimen çiftine ait antika dükkanında rastladığımız usta oyuncu Erdal Özyağcılar, iki adet antika çay tepsisi ile yörük dokuması bir heybe satın aldı. Anadolu mozaiğini ait her türlü figür ve desenin kendisini çektiği kaydeden Özyağcılar, "Bizim kültürümüz çok renkli ve çok çeşitli. Anadolunun birçok yöresinde çalıştım. İnanın her yörenin bambaşka kültürel özellikleri var. İnsan adeta büyüleniyor. Bu yüzden de nerede kültürel bir motif görürsem hemen soluğu o objenin yanında alıyorum. Bu bende artık bir alışkanlık ve daha ötesi tutku haline geldi" dedi.

Reklam
Reklam

Ayvalık'ta Çimen çiftinin işlettiği antikacı dükkanının artık müdavimi olacağını kaydeden Özyağcılar, sigara tiryakisi olduğunu belirten dükkan sahiplerine sigarayı acilen bırakmalarını önerdiği gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: