Erdal Şahbaz: Alper Potuk'u bugün yarın Fenerbahçeli olarak görürüz

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye transferi belirsizliğini koruyor.Eskişehirspor...

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye transferi belirsizliğini koruyor.
Eskişehirspor yönetimi ve Fenerbahçe kulübünün her konuda anlaşmaya varmasına rağmen, oyuncunun Fenerbahçe'nin verdiği ücreti beğenmeyerek imza atmaması ile krize dönüşen transferin bugün yarın biteceği belirtildi.
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, "Alper Potuk'u bugün yarın Fenerbahçeli olarak görürüz." dediği Radyospor'daki açıklamasında Alper Potuk transferi için, şunları söyledi:
"Alper konusunda kulüp olarak durumumuz gayet açık. oyuncumuzdan bağımsız bir görüşme yapmadık. Şu an kulüpler arasında bir sorun yok. Alper ile Fenerbahçe arasında rakamsal anlamda bir anlaşmazlık söz konusu; fakat bugün ya da yarın Alper'i Fenerbahçeli olarak görürüz."
Konuşmasında ikinci yarı hazırlıklarına da değinen Şahbaz, "Bu yıl lig çok hızlı ve yoğun geçiyor ve artık maraton olmaktan çıktı. Tüm bunlara rağmen biz takım olarak ikinci yarıya iyi hazırlandık. Ersun Hoca'yla da uyum sorunu yaşamıyoruz. Şu an kendisi uzun zamandır takım başındaymış gibi bir durum söz konusu. Bu durum bizi çok memnun etti. Bu akşam Beşiktaş karşısında mevcut kadromuzla çıkıp en iyisini yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz