Erdem Koleji öğrencilerinden Okuma Salonu öğrencilerine anlamlı hediye

Mardin’in Midyat ilçesinde özel Mehmet Nezih Erdem İlköğretim Okulu öğrencileri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Midyat...

Mardin’in Midyat ilçesinde özel Mehmet Nezih Erdem İlköğretim Okulu öğrencileri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Midyat ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği (MİKAD) Okuma Salonu'nda eğitim gören öğrencilere bayram hediyesi verdi. Okuma Salonu öğrencileri bayram hediyelerini almanın heyecanını yaşadı.
Tarihi ve turistik kente, ilk ve tek özel okul olma özelliğini taşıyan Mehmet Nezih Erdem koleji eğitim-öğretime başlamasıyla beraber sosyal alanda etkinliklere başladı. Öğrencilere paylaşım ve kardeşlik bilincini geliştirmek için MİKAD Okuma salonunda eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyelerle ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretle ilgili öğrencilere konuşan Erdem Koleji Müdürü Salih Aslan, "Öğrencilerimiz Kurban Bayramı öncesinde sizlere hediye takdim etmek istediler. Öğrencilerimiz dediler ki okuma salonunda ki ağabeylerimize, ablalarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz." diye konuştu. Aslan ayrıca Okuma Salonu öğrencilerini en kısa zamanda Erdem kolejinde ağırlamak istediklerini belirtti.
Özenle hazırlanan hediyeler öğrencilere verildi. Hediyesini almanın mutluluğu yaşan Okuma Salonu öğrencisi Hatice Tunç, "Bizleri düşünmeleri bile yetiyor. Bu davranışları bize yeter. Bizleri düşünerek bayram hediyelerimizi getirdikleri için teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Onlarında bayramını kutluyorum." dedi.
Okuma salonu öğrencilerine hediye edilen poşetler içerisinde bayramlık elbiselerin yanı sıra defter ve kalem gibi malzemeler bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz