Erdemir İşçilerinden Sendikaya Destek Ziyareti

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde kurulu olan Ereğli Demirçelik Fabrikalarında (ERDEMİR) Elektrik Bakım Müdürlüğü Elektrik Atölyesi...

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde kurulu olan Ereğli Demirçelik Fabrikalarında (ERDEMİR) Elektrik Bakım Müdürlüğü Elektrik Atölyesi Baş Mühendisliği çalışanları Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret etti.

Erdemir Elektrik Bakım Müdürlüğü Elektrik Atölyesi Baş Mühendisliği çalışanları, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret ederek, görüş alış, verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan İşçiler Erdemir ile sürdürdüğümüz 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleriyle ilgili sendikaya olan güven ve bağlılıklarını dile getirirken, alınacak her kararda destek olacaklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Alın terinizin karıştığı üretimindeki emeğinizin karşılığını en iyi şekilde alabilmenin mücadelesini veriyoruz. Bu mücadelemizde de her zamanki gibi en büyük destekçimiz siz mesai arkadaşlarımız oluyor. Bu bağlamda, hak edilenin alınması ve sözleşmenin masa başında bitirilmesi isteğimiz var. Ancak, sizi memnun etmeyen bir sözleşmenin altına imza atmayacağımızı da bilmenizi istiyoruz” dedi.

Erdemir Elektrik Atölyesi Baş Mühendisliği çalışanları’nın Odabaş ile bir süre sohbet ettiği ziyarette, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karakaya da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: