ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Tar'a Ziyaret

Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel

Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Fatih Tar'ı ziyaret ettiklerini bildirdi.

Likoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Tar'a ERDEMİR'in Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu söylediğini ve 48. kuruluş yıl dönümlerini kutladıklarını belirtti.

ERDEMİR'in sosyal sorumluluk kapsamında THK'ya yaptıkları yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade eden Likoğlu, genel merkezleri tarafından gönderilen teşekkür plaketini Tar'a teslim ettiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: