ERDEMİR'in Profesyonel Spor Faaliyetlerinden Desteğini Çekme Kararı

Zonguldak yönetiminin profesyonel spor faaliyetlerini desteklememe kararı almasına ilişkin, "Kulübün kapatılmaması için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.<br> Odabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada,

Zonguldak yönetiminin profesyonel spor faaliyetlerini desteklememe kararı almasına ilişkin, "Kulübün kapatılmaması için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.
Odabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 Haziran'da olağan genel kurul yapacaklarını hatırlatarak, kulübün gerçek sahiplerinin ERDEMİR çalışanları ve aidat ödeyen üyeler olduğunu söyledi.
Sendikalarının, destek amacıyla toplu sözleşme metnine işçilerin, aidat ödeme şartı bile koyduğuna dikkati çeken Odabaş, şunları kaydetti:
"Şirket yönetimi tarafından bize yazılar yazıldı, kamuoyuna yansıdı. Biz kulübü ayakta tutmak adına üzerimize düşeni yapacağız. Erdemirspor, 1965'de kurulmuştur ve bu zamana kadar da hizmet etmektedir. 350 lisanslı sporcumuz var. Kulübün kapatılmaması için üzerimize düşeni yapacağız. Amacımız kulüpte yöneticilik yapmak değildir."
Odabaş, Sosyal Güvenlik Kurumuna 180 bin liralık borcu nedeniyle kulübe haciz gelmek üzereyken taksitlendirmeye gittiklerini anımsatarak, "Ödemelere başlayacağız. Biz bunlarla mücadele ediyoruz. ERDEMİR, kimsenin özel mülkü değildir, ülkeye mal olmuş bir kurumdur. ERDEMİR'in sahibi çalışanlarımızdır. İsteyen yönetici gelsin, genel kurulda liste hazırlayıp yönetime aday olsun, karşılıklı yarışılsın" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz