Erdemli 3. Yeni Ufuk Tenis Turnuvası Ödül Töreni

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, ilçede 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında gerçekleştirilecek atıcılık ve haltere de ilginin artacağına inandıklarını söyledi.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, ilçede 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında gerçekleştirilecek atıcılık ve haltere de ilginin artacağına inandıklarını söyledi.

Özefe, Erdemli Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Tenis Spor Kulübü'nün organize ettiği 3. Yeni Ufuk Tenis Turnuvası ödül töreninde yaptığı konuşmada, son bir yıl içinde ilçede tenise olan ilginin arttığını ifade etti.

Belediye tarafından yaptırılan 2 tenis kortunun yanı sıra Tenis Spor Kulübü'nün de girişimleriyle 8 dekarlık bir alanda ikisi kapalı olmak üzere 6 tenis kortu yaptırdıklarını belirten Özefe, "İlçede sadece uzak doğu, futbol ve tenise yönelik değil, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında gerçekleştirilecek olan atıcılık ve haltere de ilginin artacağına inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Erdemli Tenis Spor Kulübü Başkanı Veysel Söker ise, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 3. Yeni Ufuk Tenis Turnuvası'na 7 kategoride 95 sporcunun katıldığını, turnuva boyunca 215 müsabakanın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri Kaymakam Özefe, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman tarafından verildi.

Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: