Erdemli Belediyesinden Yaylada Bayramlaşma

Erdemli belediyesi bu yıl bayramlaşma törenini Avgadı yaylasında yaptı.

Erdemli belediyesi bu yıl bayramlaşma törenini Avgadı yaylasında yaptı.

MHP Mersin milletvekili Ali Öz, İl Başkanı Mahmut Tat, İlçe Başkanı Bekir Özsu ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her yıl bayramlaşmayı belediyede yaptıklarını, ancak bu yıl Avgadı yaylasında yaparak daha çok vatandaşla bayramlaşma imkanı bulduklarını söyledi.

Bayramların bayram tadında geçmesi için huzurun, sevincin ve kucaklaşmanın gerekli olduğunu ifade eden Tollu, belediye olarak Ramazan Bayramı'nı vatandaşlara bayram tadında yaşatmak amacı ile "Bayramda Buluşalım" adı altında etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Birlik, beraberlik, kucaklaşma ve bayramlaşma çağrımıza vatandaşlarımızın teşrif etmeleri bizi mutlu etti diyen Tollu, "Herkesin bayramını gönülden kutluyorum" dedi.

Son günlerde bu birlik ve beraberlik olgusunu sekteye uğratıcı terör faaliyetlerinin tırmanışa geçtiğine de değinen Tollu, hiç kimsenin Türkiye'nin huzurunu bozmaya gücünün yetmeyeceğini vurguladı.

Bugün burada toplanan kalabalığın bunun en güzel ispatı olduğunu belirten Tollu, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu. Gaziantep'te meydana gelen hain saldırıyı da kınayan Tollu, saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diledi.

Dursun Ali Erzincanlı, Abdurrahman Önül ve Dünya Kur'an okuma birincisi Mehmet Bilir'in de katıldığı gecede, Konya semazen gurubu da gösteriler sundu.

Muhabir: Derviş Çömez/Nurdan Mısırlıoğlu Toros

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz