Erdemli Devlet Hastanesi'nde Diş Ve Endoskopi Ünitesi Açıldı

Erdemli Devlet Hastanesi'nde ağız ve diş sağlığı ile endoskopi ünitelerinin açılışı yapıldı.

Erdemli Devlet Hastanesi'nde ağız ve diş sağlığı ile endoskopi ünitelerinin açılışı yapıldı.

AK Parti Mersin milletvekili Nebi Bozkurt açılışta yaptığı konuşmada, hizmetleri bina ve cihazlardan çok insanların yaptığını bu nedenle hastaneye sağlık hizmeti almaya gelen vatandaşa güler yüzle karşılık verilmesi gerektiğini söyledi.

Erdemli Devlet Hastanesi'nin ilçeye kazandırılan modern bir yapı olduğunu belirten Bozkurt, "Bina ne kadar güzel ve donanımlı olursa olsun onun içinde hizmeti sunacak olan insandır. Bu nedenle çalışan insanlardan güler yüz bekleyen vatandaşımızın bu isteklerini karşılayalım. Çünkü güler yüz gören hasta kendisini daha sağlıklı ve güvende hissediyor. Çünkü hastanelerde hizmet insan odaklıdır bunu kesinlikle göz ardı etmeyelim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hastane Başhekimi Dr. Yahya Efe de, ağız sağlığı ve diş ünitesinin 50, endoskopi ünitesinin ise 150 bin liraya mal olduğunu belirtti.

Eski üniteye 5 yeni diş ünitesi daha ekleyerek ilçe daha iyi hizmet verme gayretinde olduklarını dile getiren Efe, şunları kaydetti:

"Diş ünitesinde 7 doktor, 7 hemşire ve 3 diş teknisyeni ile ortalama günlük 150 hastaya hizmet veriyoruz. Endoskopi ünitesinde ise 1 genel cerrahi uzmanı, 1 anestezi uzmanı ve 2 hemşire ile birlikte günlük 15 hastaya endoskopi işlemi uyguluyoruz. Bu uygulamayla endoskopi ve gastroskopi hizmetleri için Mersin'e giden ve günlerce sıra beklemek zorunda kalan hastalara kısa sürede işlem yapılıyor"

Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: