Erdemli Devlet Hastanesi’nde Kalite Çalıştayı

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği tarafından düzenlenen iki günlük “Kalite Çalıştayı” Erdemli Devlet Hastanesi konferans...

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği tarafından düzenlenen iki günlük “Kalite Çalıştayı” Erdemli Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mersin’deki tüm hastanelerin sağlık bakım hizmetleri müdürleri, kalite koordinatörleri ve kalite birimi çalışanlarının katıldığı çalıştayda, hastanelerdeki kalite çalışmaları, karşılaşılan sorunlar, ortak çözüm önerileri ve denetim sırasında görülen aksaklıklar konuları masaya yatırıldı.

Erdemli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. Yahya Efe, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı’nca Mersin’de bulunan hastanelerde yapılan denetimlerden başarıyla geçmesi sonrasında çalıştaya Erdemli Devlet Hastanesi’nin ev sahibi olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Kalite Koordinatörü Aynur Kara’nın da bir konuşma yaptığı çalıştay sonrasında katılımcılara katılım sertifikası ve Erdemli Devlet Hastanesi idarecilerine de teşekkür plaketi verildi.

Yaklaşık 50 kişilik bir gurubun katıldığı çalıştaya Mersin Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Yusuf Öztürk ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzmanı Dr. İbrahim Şanlıalp da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: