Erdemli Emniyet Müdürlüğü'ne Araç Takviyesi

MERSİN (AA) - Erdemli Polis Hizmetlerini Güçlendirme Geliştirme Derneği'ne yapılan bağışlarla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 3 adet yeni otomobil alındı.

Erdemli Polis Hizmetlerini Güçlendirme Geliştirme Derneği'ne yapılan bağışlarla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 3 adet yeni otomobil alındı. Erdemli Polis Hizmetlerini Güçlendirme ve Geliştirme Derneği Başkanı Nevzat Kirtiş, vatandaşların yaptığı bağışlarla aldıkları otomobilleri Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı'ya teslim etti. Dağı, ekonomik sıkıntıya rağmen emniyet güçlerini desteklemekten geri kalmayan Erdemli halkına ve Erdemli Polis Hizmetlerini Güçlendirme ve Geliştirme Derneği'ne teşekkür etti. Yeni alınanlarla birlikte toplam araç sayılarının 31’e yükseldiğini belirten Dağı, araç sıkıntılarının kalmadığını kaydetti. "Temennimiz arkadaşlarımızın görevlerini kazasız belasız yerine getirmeleridir diyen Dağı, "Bizler Erdemli halkının huzur ve güveni için çalışmaktayız. Bugüne kadar nasıl canla başla çalıştıysak, bundan sonra da aynı titizlikle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Emniyetimizde hiç eski araç kalmadı hepsi yenilendi. Arkadaşlarımız artık olaylara daha hızlı ulaşacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: