Erdemli Güç Birliği Platformundan Suriyelilere Yardım

Erdemli Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği Platformu ülkelerinde yaşanan iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan Suriyelilere dağıtılmak üzere 25 ton un, bakliyat,

Erdemli Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği Platformu ülkelerinde yaşanan iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan Suriyelilere dağıtılmak üzere 25 ton un, bakliyat, makarna, çocuk maması, ilaç, temizlik maddesi, çocuk bezi ve giyim eşyalarını taşıyan yardım kamyonu Gaziantep'in Nizip ilçesine gönderildi.

Erdemli Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği Platformu Başkanı Tayyar Yeşilyurt, yardım kampanyasının bir ay önce başladığını belirterek Erdemli'den ikinci yardım aracını yola çıkarttıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kampanyanın merkezinde sadece merhamet ve insan olduğunu ifade eden Yeşilyurt, "Bunun dışındaki tüm unsurlardan arındırılmıştır. Platform olarak bundan sonra da insanlık için ülkemiz ve ilçemiz için olumlu katkı sağlayacak her proje'de öncü olmaya devam edecektir. Kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Muhabir: Derviş Çömez

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: