Erdemli Kaymakamı Özefe, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Erdemli Köylere Hizmet Götürme Birliği desteğinde kurulan Kösbucağı köyündeki bir pansiyonda muhtarlarla bir araya geldi.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Erdemli Köylere Hizmet Götürme Birliği desteğinde kurulan Kösbucağı köyündeki bir pansiyonda muhtarlarla bir araya geldi.

Özefe, yaptığı konuşmada, muhtarlarla değişik vesilelerle bir araya geldiklerini, bu kez resmiyetten uzak ve gün içindeki stresi üzerlerinden atabilecekleri bir mekanda buluşmak istediklerini belirtti.

"Şehir merkezinde de bu birlikteliği sağlamış olabilirdik. Ancak burası daha anlamlı" diyen Özefe, birlik çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Özefe, bu sezon önceliklerinin köy yolları ile içme suyunun iyileştirilmesi olduğunu belirterek, KÖYDES programı kapsamında Maliye Bakanlığı'ndan birliğe aktarılan kaynaklarla birlikte toplam bütçelerinin 2 milyon 167 bin lira olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Erdemli Köylere Hizmet Götürme Birliğinin köyler için hazırladığı 65 projenin bulunduğunu dile getiren Özefe, "Bu projelerden 11'i içme suyu. Bunlar tesis geliştirme depo bakım ve onarımı, mevcut tesislerin geliştirilmesi şeklinde. 15 köyümüzde ise kilit parke yapımı var. Ayrıca 15 köyümüzde sulama sularının geliştirilmesi, ilave tesisler yapılması söz konusu. 29 kilometre birinci kat asfalt, 21 kilometre de ikinci kat asfalt programımızda var" diye konuştu.

Muhabir: Derviş Çömez/Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: