Erdemli Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Bütçesi 3 Milyon 600 Bin Tl

Erdemli Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2013 yılı bütçesi, 3 milyon 600 bin TL olarak oy...

Erdemli Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2013 yılı bütçesi, 3 milyon 600 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Erdemli Köylere Hizmet Götürme Birliği 2012 yılı son olağan meclis toplantısı, Kaymakam İbrahim Özefe başkanlığında Erdemli Öğretmenevi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Özefe, geçen dönemde güzel hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirtti. Özefe, “İl Özel İdaremiz büyük hizmetleri, köylere hizmet götürme birliğimize kaynak aktarmak suretiyle bizi aracı kılarak yerine getiriyor. Encümen arkadaşlarımızla beraber elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Geçmiş dönemde gerçekleştirilen çalışmalarından dolayı gerek muhtarlarımıza gerekse encümenlerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem yeni bir sürece giriyoruz. Daha doğrusu 2014 yılında yeni mahalli idareler seçiminden sonra yeni bir sürece gireceğiz. Memleketimiz için, köylerimiz için, muhtarlarımız için İnşallah hayırlı olur. Önümüzdeki yıl bir bakıma köylere hizmet götürme birliğinin kanun gereği tasfiyesi sürecide olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantı sonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde görev yapacak köy muhtarı olarak seçimle Kösbucağı Köyü Muhtarı Cengiz Kaya belirlendi.

Toplantı dilek ve temennilerle tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: