Erdemli ODTÜ'de Masa Tenisi Turnuvası

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü (DBE) bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren personellerinin anısına masa tenisi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü (DBE) bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren personellerinin anısına masa tenisi turnuvası düzenledi.

Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kıdeyş, geçen yıl kaybettikleri personelleri anasına masa tenisi turnuvası düzenlediklerini belirterek, turnuvadan elde edilecek gelirle masa tenisi malzemeleri alınacağını ve bunların ilçedeki bir okula hediye edileceğini söyledi.

Turnuvayı merhum personelleri Duran Durmuş adına düzenlediklerini anlatan Kırdeyş, "Merhum arkadaşımız çok iyi masa tenisi sporcusuydu. Katılım beklentilerimizin üzerinde gerçekleşti. Bu turnuvaya katılım ücretleriyle alacağımız masa tenisi masasını Erdemli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önereceği bir okulumuza hediye edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Turnuva Koordinatörü Enstitü Sekreteri Mehmet Değirmenci ise, etkinliği gelecek yıllarda da devam ettirmeyi düşündüklerini bildirdi.

Muhabir: Derviş Çömez

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: