Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü Personeline Kişisel Gelişim Semineri

MERSİN (AA) - Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü personeline "Duygu ve Düşüncelerimizin Patronu Olmak" konulu kişisel gelişim semineri verildi.

MERSİN - Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü personeline "Duygu ve Düşüncelerimizin Patronu Olmak" konulu kişisel gelişim semineri verildi. Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Salim Karabulut, Erdemli Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, kişisel gelişim seminerine Erdemli ile 8 işletme müdürlüğü personeli katıldığını söyledi. Davranış bilimleri uzmanı Kunter Kunt ise stres yönetimi, etkili iletişim, beden dili, duygu ve düşüncelere hakim olma konularında uygulamalı eğitim verdi. Kişisel gelişim, etkin liderlik vasıfları, stres ve öfke kontrolü, motivasyon, etkili iletişim, beden dili, verimli zaman yönetimi konusunda da bilgi aktaran Kunt, şunları kaydetti: "Kişisel gelişim çocuklukta başlar. Kültürel yapı içerisinde şekillenir. İnançlardan renklerin dünyasına, beden diline dek pek çok alan günümüz dünyasında insanı etkiliyor. Günümüz koşullarında insanları anlamanın, iyi bir yönetici olmanın, hatta gelişen dünyada fark yaratmanın yegane koşulu, inançları, kültürleri ve içinde bulunduğumuz toplumu dikkatle izlemektir. Bir insanın hangi ruh halinde olduğu, o insanın gözüne bakarak anlaşılabilir. Yalan söyleyen insanın göz bebekleri küçülür ama coşkulu insanın göz bebekleri 4 kat büyür. Ağız yalan söyler ama beden asla yalan söyleyemez." Seminere, Erdemli Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman ve işletme şefleri de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: