Erdemli'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mersin'in Erdemli ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Erdemli Şehir...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mersin'in Erdemli ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Erdemli Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen tören görsel şölene dönüştü.

Erdemli'de 23 Nisan kutlamaları Şehir Stadı'nda yapıldı. Törene, Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Cemalettin Özkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Özefe, Belediye Başkanı Tollu ve Yüzbaşı Özkan'ın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin yaptı. Metin konuşmasında, "Milletimize özgürlüğün bağımsızlığın, egemenliğin ve yeni bir devletin yolunu açan milli iradenin hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 92. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından öğrenciler etkinlikleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı adeta görsel bir şölene dönüştürdü. Modern dans gösterileri ve halk oyunları ekibi gösterilerinin yanı sıra sporcuların Uzakdoğu sporları gösterileri de büyük beğeni topladı. İzleyenler öğrencileri ayakta alkışladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz