Erdemli'de Asfalt Çalışması

MERSİN (AA) - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, turistik Kızkalesi Mahallesi'nde asfalt çalışması yaptıklarını bildirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, turistik Kızkalesi Mahallesi'nde asfalt çalışması yaptıklarını bildirdi. Tollu, yazılı açıklamasında, asfaltlama çalışmalarına turizm bölgesi Kızkalesi Mahallesi'nden başladıklarını diğer turizm bölgelerinde de çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Havaların yağışlı geçmesinden dolayı çalışmaların zaman zaman aksayabildiğini anlatan Tollu, "Her şeye rağmen en iyi hizmetleri vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kızkalesi hem ülkemizin hem Mersin’in hem de Erdemli'nin turizmdeki göz bebeği. Kızkalesi’ne sadece asfalt yapmayacağız diğer hizmetleri de eksiksiz tamamlayacağız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: