Erdemli’de Çka Bilgilendirme Toplantısı

Adana ve Mersin bölgesini kapsayan Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) yürüteceği “2012 Yılı Mali Destek Programları”...

Adana ve Mersin bölgesini kapsayan Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) yürüteceği “2012 Yılı Mali Destek Programları” bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor.

Mersin’in Erdemli ilçesindeki bilgilendirme toplantısında konuşan ÇKA Proje Uygulama Birimi Başkanı Türker Dölekoğlu, mali destek programlarıyla ilgili bilgiler aktardı. Bu yıl mali destek programlarında 3 alt başlık belirlendiğini ifade eden Dölekoğlu, “Bunlardan bir tanesi ‘Rekabetçilik ve yenilik’, bütçesi 20 milyon lira ve KOBİ'lere yönelik bir programdır. Bir diğeri ‘İş koşulları ve yaşam kalitesinin arttırılması küçük ölçekli altyapı programı’, bütçesi 15 milyon lira. Bu daha çok altyapıya yönelik, mahalli idareler, kamu kurumları gibi kuruluşların başvurduğu bir program. Bir tanede sosyal bir programımız var. ‘Kadın istihdamı ve mesleki eğitimi’ mali destek programı. Onunda 5 milyon lira bütçesi var” dedi.

Reklam
Reklam

19 ilçedeki bilgilendirme toplantılarının ardından ücretsiz eğitimlerin başlayacağını da dile getiren Dölekoğlu, programlara son başvuru tarihinin ise 1 Mart 2013 olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: