Erdemli’de Dereceye Giren Mükelleflere Teşekkür Belgesi

Mersin’in Erdemli ilçesinde 2011 vergilendirme döneminde yıllık gelir vergisi gayrimenkul sermaye iradında dereceye giren mükelleflere...

Mersin’in Erdemli ilçesinde 2011 vergilendirme döneminde yıllık gelir vergisi gayrimenkul sermaye iradında dereceye giren mükelleflere Erdemli Vergi Dairesi’nde düzenlenen törenle teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Vergi vermenin ve işini gerektiği gibi yapmanın bereket getireceğine inandığını belirten mükelleflerden Yusuf Taner, “Vatanımıza milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Vergi vermekten onur duyuyorum. Ben kazancın verilen vergiyle bereketli olacağına inanıyorum” dedi.

Taner, “Ben ilkokuldan, 7 yaşımdan buyana esnaflık yapıyorum. Vergiden hiç kaçmadım, kaçmam da. Söylediğim gibi kazancımın bereketli olması için vergimi veriyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Mükelleflerden Atilla Mehmet Şenol’da, “Ülkemizin kalkınması için vergi vermek durumundayız. Bu görevimi layıkıyla yerine getirebildiğim için çok mutluyum. Herkesin bu hususa çok dikkat etmesini rica ediyorum” dedi.

Dereceye giren mükelleflere teşekkür belgelerini ve hediyelerini takdim eden Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar ise, “Ben vergi ödemede bu kadar hassasiyet gösteren katkılarıyla devletimize milletimize fayda sağlayan değerli mükelleflerimize çok teşekkür ediyorum. Diğer mükelleflerimize örnek olmalarını diliyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: