Erdemli’de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Erdemli ilçesinde elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarını yerinde inceledi.Yıllardır çekilen elektrik...

Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Erdemli ilçesinde elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarını yerinde inceledi.

Yıllardır çekilen elektrik çilesinin sona ereceğini belirten Bozkurt, Tedaş’ın yatırım programı çerçevesindeki çalışmalarını yağmur çamur demeden sürdürdüğünü belirtti.

Yapılan çalışmalara her zaman için destek olduklarını ifade eden Bozkurt, “Tedaş 2012 yatırım programı çerçevesindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Erdemli Devlet Hastanesi civarı, Merkez Mahallesi, Türbe Caddesi bölümünde bulunan elektrik hatları yer altına alıp trafoları güçlendiriliyor. Böylelikle Erdemli merkezinde yaşanan elektrik sorunu büyük ölçüde çözülecek” dedi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 4 milyon liraya mal olan bu projenin tamamlandığında Erdemli Karyağdı mevkisinde bulunan Toki konutlarında yaşanan elektrik sorununun da çözüme kavuşacağını anlatan Bozkurt, “Toki konutlarıyla köylerin elektrik hatları aynı olduğu için sıkıntılar yaşanıyordu. İnşallah bundan sonra hem köylerimizde hem de TOKİ’deki elektrik sorununu da çözmüş olacağız” diye konuştu.

Bozkurt, yüklenici firmanın çalışmalarını yerinde inceledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: