Erdemli'de Girişimcilik Kursu Açıldı

MERSİN (AA) - Erdemli Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) iş birliğiyle uygulamalı girişimcilik kursu açıldığı bildirdi.

Erdemli Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) iş birliğiyle uygulamalı girişimcilik kursu açıldığı bildirdi. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşların meslek sahibi olması için kurs açmaya devam ettiklerini söyledi. Herkesin üretime katkı sunmasını sağlamak amacıyle meslek edindirme kurslarına desteklerinin süreceğini vurgulayan Tollu, şimdiye kadar 5 bin kişinin açılan kurslardan yararlandığını belirtti. Belediye ve KOSGEB ortaklığında açılan uygulamalı girişimcilik kursunun da genç girişimcilere hayırlı olmasını dileyen Tollu, "İnsanlara hizmet etmek çok güzel. Biz yaptığımız hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Semeresini aldıkça da gururlanıyoruz. Erdemli’yi başarıya ulaştırabilmek için çok çalışmalıyız. Bunu hep birlikte yapmalıyız. Buradan mezun olanlar, kendi iş yerlerini kuracaklar ve devlet desteği alacaklar. Dolayısıyla bu duruma vesile olmaktan son derece mutluyuz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: