Erdemli’de “hatimle Sabah Namazı” Uygulaması

Mersin’in Erdemli ilçesinde “hatimle sabah namazı” uygulaması yapılan Merkez Camii’nde gerçekleştirilen hatmin duası törenle yapıldı.Cuma...

Mersin’in Erdemli ilçesinde “hatimle sabah namazı” uygulaması yapılan Merkez Camii’nde gerçekleştirilen hatmin duası törenle yapıldı.

Cuma namazı sonrasında gerçekleşen törene Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Erdemli İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu’da katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt uygulamanın sabah namazlarına olan ilgiyi arttırdığını belirterek, “Erdemli İlçe Müftülüğümüzü bu güzel çalışmadan dolayı kutluyoruz. Bize gelen talepler içinde birde Arapça dil kursu açılması var. Müftülüğümüzün bu çalışmaya da öncü olmasını istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da, dini vecibeler ve hayır konusunda Erdemli halkının her zaman için yarıştığını dile getirerek, “Ben bu uygulamayı yapan müftülüğümüze ve sabah namazlarını birlikte eda eden vatandaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Erdemli İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu’nun yaptığı hatim duasının ardından da Cami İmam Hatibi Hafız Mustafa Koç’a teşekkür belgesi ile hediyeler takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz