Erdemli'de Kaçak Sigara Ve Içki Operasyonu

Erdemli'de 2 bin paket sigara ve 210 şişe kaçak rakının ele geçirildiği operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Erdemli'de 2 bin paket sigara ve 210 şişe kaçak rakının ele geçirildiği operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri D-400 Karayolu Alparslan Türkeş Bulvarı'nda durdukları M.A.B'nin kullandığı araçta arama yaptı.

Aramalarda 210 şişe kaçak rakı ele geçirilirken, aynı yerde K.S'nin elinde taşıdığı valiz ve çuvalda da 2 bin adet kaçak sigara yakaladı.

Şahıslar, alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, açıklamada, ülkeye kaçak yollardan sokulan milyarlarca lira tutarındaki ürünlerin vergi kaybına neden olduğunu hatırlatarak, "Terör örgütlerinin de finans kaynağının büyük kısmını yurda kaçak yollardan giren sigara ve alkollü ürünlerden sağladığı unutulmamalı. Erdemli Emniyet Müdürlüğü olarak diğer tüm suçlarda olduğu gibi kaçakçılık olaylarında da mücadele kararlılıkla sürecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Derviş Çömez / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: