Erdemli'de Kur'an, Ezan Ve Hafızlık Yarışması Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde düzenlediği en güzel Kur'an, ezan okuma ve hafızlık yarışması, Mersin

Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde düzenlediği en güzel Kur'an, ezan okuma ve hafızlık yarışması, Mersin il birinciliği Erdemli ilçesinde yapıldı.

Erdemli Ulu Camii Hafız Doktor Emin Şekerci Konferans Salonunda yapılan yarışmada Kur'an okuma birinciliğini Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Hasan Doğan, en iyi ezan okuma dalında birinciliği yine aynı okuldan Hakan Köse, hafızlık dalında ise Tarsus Anadolu İmam Hatip lisesinden görme engelli Ekrem Uçar elde etti.

Reklam
Reklam

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Kaymakamı İbrahim Özefe, imam hatip liselerinde Kur'an-ı Kerim ve dini bilgilerin yanında diğer derslerin de en güzel şekilde öğretildiğini belirterek, yarışmaya katılan tüm öğrencileri kutladı.

Muhabir: Derviş Çömez

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: