Erdemli'ye KOSGEB Temsilciliği Açıldı

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında düzenlenen protokol

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında düzenlenen protokol çerçevesinde, Erdemli'ye KOSGEB temsilciliği açıldı.

Erdemli Ticaret Ve Sanayi Odası (ETSO) başkanı Orhan Sarı, amaçlarının Erdemli'de hizmet, imalat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lere eşit rekabet koşullarını da sağlayabilmek amacıyla iş geliştirme ve büyük projeleri gerçekleştirebilmeleri konusunda gerekli desteği sağlamak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Üyelerin oda bünyesinde açılan temsilciliğe başvurarak gerekli desteği alabileceklerini ifade eden Sarı, "Erdemli KOSGEB temsilciliği Erdemli'deki tüm girişimciler için desteklerden yararlanma adına bir pencere olacaktır" dedi.

KOSGEB Mersin Müdürü Mehmet Yılmaz da daha önce Silifke, Tarsus, Mut Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde açtıkları temsilcilik bürolarından bir tanesinin Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde açıldığını söyledi.

Muhabir: Derviş Çömez

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: