Erdemoğlu,çalışanları İle Moral Yemeği Düzenledi

Aydın'da faaliyet gösteren Erdemoğlu Halı ve Aydınlatma Firması çalışanları moral yemeğinde buluştu. Gecede 5 yılını...

Aydın'da faaliyet gösteren Erdemoğlu Halı ve Aydınlatma Firması çalışanları moral yemeğinde buluştu. Gecede 5 yılını dolduran firma çalışanlarına plaket verildi. Köfteci Dede'de düzenlenen geceye firma çalışanları eşleri ile birlikte katılırken, firma ortaklarından Ali Erdem, bu tür aktivitelerle hem yorgunluklarını giderdiklerini hem de kaynaştıklarını söyledi.

Yemeğe firma ortakları Ömer Erdem, Ali Erdem ve firma çalışanları ve aileleri katıldı. Yemek sonrası konuşma yapan Ali Erdem, "Erdemoğlu Halı ve Aydınlatma olarak biz bir aileyiz. Babam bize küçüklüğümüzden bu yana 'Para oturduğunuz yerden kazanılmaz, bir iş için emek harcamak, alın teri dökmek gerekir' diye öğütler verirdi. Bizler de hiçbir zaman patron-çalışan ayrımı yapmadık, yapmayacağız da. Şimdiye kadar istemeyerek de olsa kalbini kırdığım arkadaşlarımız varsa helallik istiyorum. Herkesin bir hedefi olmalı. Firmamızın hedefi de patronuyla, çalışanıyla daha güzel yerlere gelmektir. Allah'ın izniyle büyümeye devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Firmanın ortaklarından Ömer Erdem ise işlerinin aşka dönüştüğünü ifade ederek, "Ne mutlu bize ki sabah kalkıp gidebileceğimiz bir işimiz var. Ailemizden çok iş arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz. Sizlerin de en az benim kadar işinizi sevdiğinizi ve severek geldiğinizi biliyorum. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Erdemoğlu Halı Ve Aydınlatma firmasında 5 yılını dolduran personele günün anısına plaket verildi. Yemekli gecede çalışanlarla firma sahipleri karşılıklı yemek yiyip yılın yorgunluğunu atmaya çalıştılar.

(İHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz