Erdinç Pozantı'da sorun dinledi

AK Parti Adana Milletvekilli Mehmet Şükrü Erdinç, Adana’da ki yaz programını Pozantı ilçesi ile devam ettirdi.

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi avukat Mehmet Şükrü Erdinç, yaz programı çerçevesinde ziyaret ettiği ilçe teşkilatlarıyla birlikte esnaflar ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Pozantı ilçe teşkilatıyla ilçe binasında bir süre görüşen Erdinç, daha sonra ilçe başkanı Ramazan Demir ve teşkilat üyeleriyle birlikte Pozantı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onları meclis çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdi ve yapılan bazı kanun değişikliklerinin ne denli önemli olduğunu anlattı. Halkın beklentileri ve sorunlarını da dinleyen Erdinç, gerekli temaslarda bulunarak ilgili mercilere konuları aktardı ve çözümünü istedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Erdinç, esnaf ve halktan daha iyi hizmet alabilmeleri için yaklaşan yerel seçimlerde destek isterken, ilçelerde yaşayan vatandaşların da artık büyükşehir belediyesi için oy kullanacaklarını hatırlatarak yerel seçimlerine önemine dikkat çekti.

Pozantı merkez camii önünde ki vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdinç, daha sonra cadde üzerinde bulunan esnafların hepsinin tek tek ziyaret ederek işlerinde başarılar diledi. Pozantı’nın önemli değerlerinden olan Sabri Dündar hocayı ve emekli öğretmen Yaşar Özkul’u evlerinde ziyaret eden Erdinç, annesini kaybeden eski yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yılmaz’a ve eniştesini trafik kazasında kaybeden Ebe Ayşe’ye taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili Erdinç ve beraberindeki heyet günün sonunda ise Pozantılı bir vatandaş olan Bayram Görgün’ün evine iftarlarını açmak için konuk oldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: