Erdinç Yüregir'de sorun dinledi

Milletvekili Erdinç, Yüreğir'de Vatandaşların Sorunlarını Dinledi.

MAdalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekilli Mehmet Şükrü Erdinç, Adana’da bir dizi ziyaretlerde bulunup, vatandaşın taleplerine çözüm aradı.

AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatının sürekli olarak gerçekleştirdiği mahalle toplantıları devam ederken, son yapılan ziyaretlere Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi Avukat Mehmet Şükrü Erdinç de katıldı.

Milletvekili Erdinç, Yüreğir’in 19 Mayıs, Yavuzlar ve Anadolu Mahallelerinde ki temaslarında vatandaşların sorunlarını dinledi, taziye ziyaretlerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Milletvekili Erdinç’e bu temasları esnasında, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, Başkan Yardımcısı Serhat Çelik, Yönetim Kurulu üyesi Abdulgani Uluç ve Belediye Meclis üyesi Yaşar Turan eşlik etti.

19 Mayıs Mahallesinde bir evde toplanan mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Erdinç, burada hükümetin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra Yavuzlar mahallesine geçen Milletvekili Erdinç ve AK Parti heyeti, ağabeyi vefat eden AK Parti Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu üyesi Cabbar Güvendik’e taziye ziyareti yapıp, baş sağlığı dilediler ve okunan dualar hep birlikte amin dediler.

Ardından Anadolu Mahalle Muhtarı Şahin Payas’ın evinde düzenlenen toplantıya katılan Erdinç, mahalle sakinlerinin ilettikleri sorunları tek tek dinleyip, gerekli mercilere anında telefonla ulaşarak, bu sorunlardan haberdar etti ve çözülmesini istedi.

Erdinç burada, emeklilik kanununda yapılan son değişiklikler ve hükümetin Suriye politikalarıyla ilgili bilgiler vererek vatandaşı aydınlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz