Erdoğan, Biden ile terör ve Irak'ı konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile terörle mücadele ve Irak...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile terörle mücadele ve Irak başta olmak üzere çeşiti konularda görüşmelerde bulundu. Biden, ABD'nin terörle mücadelede de Türkiye'nin yanında yer aldığı mesajını verdi.
Joe Biden, Başbakan Erdoğan'ı Üsküdar Kısıklı'daki konutunda ziyaret etmek için geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede terörle mücadele ve Irak başta olmak üzere çeşiti konular ele alındığı belirtildi. Biden, ABD'nin terörle mücadelede de Türkiye'nin yanında yer aldığı mesajını verdi. Görüşmenin samimi bir ortamda geçtiği kaydedildi.
Görüşmeye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı, Antony Blinker, ABD Büyükelçisi Riccardione de yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz