Erdoğan: Biz hizmet üretirken onlar hakaret, yalan, iftira üretiyor (1)

Çağlayan Meydanı ve Köprülü Kavşağı’nın açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, “Biz hizmet üretirken birileri laf üretiyor,...

Çağlayan Meydanı ve Köprülü Kavşağı’nın açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, “Biz hizmet üretirken birileri laf üretiyor, hakaret, küfür, yalan, iftira, üretiyor” dedi.

Çağlayan Meydanı ve Köprülü Kavşağı’nın açılış törenini gerçekleştiren Başbakan Erdoğan vatandaşlara seslendi. İstanbul’la birlikte 780 bin kilometre karelik toprağın her karışında hizmetlerinin ve eserlerinin bulunduğunu belirten Başbakan Erdoğan, “Bu topraklar bir bütündür ameliyata müsaade etmeyiz. Biz hizmet üretirken birileri ne diyor; laf üretiyorlar, hakaret, küfür, yalan, iftira, üretiyorlar. Biz eğitim diyoruz, derslik diyoruz, bilgisayar diyoruz, onlar meslek liselerine, imam hatiplere takmışlar, oraya takılı kalmışlar.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Bütün gençlerin bileğinde bir altın bilezik olması için çalıştıklarını kaydeden Başbakan Erdoğan, “Biz bilim diyoruz, araştırma diyoruz, onlar kız öğrencilerin başörtüsüne takmışlar. Biz demokrasi, hukukun üstünlüğü diyoruz, onlar hala ısrarla darbelere övgü düzüyorlar. 27 Mayıs’ı bayram ilan eden kafadan bu ülkeye hayır gelir mi?” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz