Erdoğan, körfez ülkeleri dışişleri bakanlarıyla yemekte bir araya geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye - Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Dışişleri Bakanları 4. toplantısı için...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye - Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Dışişleri Bakanları 4. toplantısı için İstanbul’a gelen bakanlarla öğle yemeğinde bir araya geldi. Bakanları Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu karşıladı.

KİK Dışişleri Bakanları Dördüncü Toplantısı İstanbul Four Seasons Bosphorus Oteli'nde gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıya Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin dışişleri bakanları katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne gelen bakanlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la öğle yemeğinde bir araya geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz