Erdoğan: Ne aldanan oldum, ne de aldatan oldum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 37. Muhtarlar Buluşması'nda CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "15 Temmuz kontrollü bir darbedir" açıklamasına tepki göstererek, "Siyasi hayatımda ne aldanan oldum, ne aldatan oldum. Bundan sonra da ne aldanan olacağız, ne de aldatan olacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2015 yılında katıldığı bir programda "Şahsım başta olmak üzere, tüm ülke yanlış yönlendirildi, aldatıldı” demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de 37'nci muhtarlar toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'örtülü darbe' ifadelerine çok sert tepki gösterdi.

"BUNDAN SONRA NE ALDANAN NE DE ALDATAN OLACAĞIZ"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu iddiasını ispata davet eden Erdoğan, "Şu ifadeye bak, 'Örtülü bir darbedir 15 Temmuz' diyor. Sen şehitlerimize bu hakaret yetkisini nereden buldun? Örtülü darbe ise zerre kadar haysiyetin varsa, zerre kadar şahsiyetin varsa çık, dosyalarını ortaya koy. Biz de gereğini yapalım. Siyasi hayatımda ne aldanan oldum, ne aldatan oldum. Bundan sonra da ne aldanan olacağız, ne de aldatan olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

"ŞAHSIM BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM ÜLKE ALDATILDI" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2015 yılında Harp Akademileri Komutanlığı Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarını işaret ederek, ‘Bu operasyonlarla şahsım başta olmak üzere, tüm ülke yanlış yönlendirildi, aldatıldı” demişti.