Erdoğan: "Süreci aklı selim biçimde sürdüreceğiz"

İSTANBUL (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Tezkereden sonra Bakanlar Kurulu'nda değerlendirmemizi yapıp yol haritamızı bildireceğiz. Süreci akli selim biçimde sürdürmek durumundayız" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte ANA uçağıyla saat 19.00 sıralarında Ankara'dan İstanbul'a geldi.

Başbakan Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarının sınır ötesi operasyonla ilgili sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, "Bu konularda yorum yapmaya gerek yok. Tezkereden sonra Bakanlar Kurulu'nda değerlendirmemizi yapıp, yol haritamızı kurum ve kuruluşlarımıza bildirip devam edeceğiz. Bu arada çeşitli talepler var. Bu talepler üzerinde değerlendirmemizi yapacağız. 3 farklı boyutu var; siyasi, ekonomik ve askeri. Çerçeve içinde değerlendirerek yol haritamızın gereği neyse onu yapacağız. Onun için de o süreci aklı selim biçimde sürdürmek durumundayız" diye konuştu.

Reklam
Reklam