Erdoğan, YGS'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışında Eskişehirlilerle buluştu. Vatandaşların yoğun...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışında Eskişehirlilerle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan, yarın YGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi. Bu kapsamda, pazar günü sabah programlarını iptal eden Erdoğan, ziyaretlerine öğleden sonra devam edecek.

Başbakan Erdoğan, Konya – Eskişehir arasında yapılacak olan Yüksek Hızlı Tren seferleri için Eskişehir’e geldi. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Erdoğan ve beraberindeki heyet, Eskişehir’de çiçeklerle karşılandı. Engelli vatandaşların çiçeklerini kabul eden Erdoğan, Türkiye’nin ilk kadın cami dernek başkanının mektubunu alarak uzun süre inceledi. Başbakan Erdoğan, yanında bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a camiye yardım edilmesi talimatını iletti. Alandaki vatandaşlar da Erdoğan’a olan taleplerini korumalar aracılığı ile gönderdi. Erdoğan, talepleri kısa süre inceledikten sonra gereğinin yapılması için kızı Sümeyye Erdoğan'a verdi.

Reklam
Reklam

Başbakan Erdoğan, hızlı tren açılışından sonra bir grup AK Parti Gençlik Kolları üyesi ile bir araya geldi. Gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan, yarın yapılacak YGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi. Sınav nedeniyle Pazar günü programlarına öğleden sonra devam edeceğini söyleyen Başbakan Erdoğan, Eskişehir’in Çifteler ve Sivrihisar illerine ziyaretlerde bulunacak.

Atatürk Stadyumu’nda saat 20.00’de Eskişehir’in Türk Dünyası Kültür Başkenti Açılış Programı'na katılacak olan Erdoğan, buradan Türk dünyasına seslenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz