Erdoğan'dan Adıyaman Üniversitesi'ne Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi’ne nezaket ziyaretinde bulunarak, Rektör Prof. Dr. Mustafa...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi’ne nezaket ziyaretinde bulunarak, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile görüştü.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi'nin gelişiminden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, üniversitenin hak ettiği yere gelmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. Erdoğan daha sonra, üniversite onur defterini imzaladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Gönüllü ise, Milletvekili Erdoğan'a teşekkür ederek, Cendere Köprüsü simülasyonu takdim etti.

Reklam
Reklam

Görüşmede, AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Kahveci ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahattin Arıbaş da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz