Erdoğan'ı Balıkesir'de 125 Basın Mensubu Takip Edecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Balıkesir'de halka hitap edip toplu açılışlar gerçekleştirecek.Yarın saat 13.00'te...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Balıkesir'de halka hitap edip toplu açılışlar gerçekleştirecek.

Yarın saat 13.00'te Balıkesir Atatürk Stadı önünde halka hitap edecek olan Başbakan Erdoğan, burada gerçekleştireceği toplu açılış sonrası Bigadiç ilçesine hareket edecek. Bigadiç'te saat 15.30'da gerçekleştirilecek toplu açılış sonrasında Balıkesir'e geri dönecek olan Erdoğan, AK Parti İl Teşkilatı üyeleriyle akşam yemeği yiyecek.

Pazar sabahı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile kahvaltı ettikten sonra Edremit ilçesinde halka hitap edecek olan Erdoğan, Edremit'te gerçekleştirilecek toplu açılışlar sonrasında Bandırma ilçesine hareket edecek. Bandırma'da da halka hitap ederek açılışlar yapacak olan Erdoğan, Balıkesir ziyaretini Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ'nin temel atma töreni ile bitirecek.

Reklam
Reklam

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun Balıkesir programını 125 basın mensubunun takip edeceği öğrenildi. Balıkesir'de iki gün geçirecek olan Erdoğan için geniş güvenlik tedbiri alındı. Başbakanın halka hitap edeceği noktalara park edecek araçlar kaldırılırken, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ziyaret saatlerinde Kuva-i Milliye Meydanı civarında bazı sokakların ulaşıma kapanacağı bilgisini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz