Erdoğan'ın ameliyat sonrası ilk fotoğrafı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ameliyat olduktan sonra ilk kez fotoğraflandı.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine geldi. Saat 13.30'da başlayan görüşme 2 saat sürdü. Görüşmeye dair 2 kare fotoğraf yayınlandı.

Başbakan Erdoğan, geçen hafta geçirdiği ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi. Fotoğraflarda Erdoğan'ın gülümsediği ve sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/erdoganin-ameliyat-sonrasi-ilk-fotografi-erdoganin-ameliyat-sonrasi-ilk-fotografi/9130/232915/sayfa/1/)

[

****](https://www.mynet.com/basbakana-dubloruyle-geldi-110100605091)

Reklam
Reklam

[

****](https://www.mynet.com/biden-turkiyenin-yanindayiz-mesajini-verdi-110100605110)

Joe Biden'in ziyaretinin gerçekleşeceği saat yaklaştıkça Başbakan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde de hareketlilik arttı. Başbakanlık korumaları çevredeki güvenlik önlemlerini artırırken, polisler de Başbakan'ın evinin bulunduğu caddedeki trafik akışını düzenledi.

DUBLÖRÜYLE GELDİ

ABD Başkan Yardımcsı Biden, saat 13.30'da Başbakan Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'ya geldi. Biden'ın bulunduğu limuzine Başbakan Erdoğan'ın iki motorsikletli koruması eskortluk yaptı. Biden iki limuzenle Kısıklı'ya geldi. Öndeki limuzinde Biden'in dublörü arkadaki limuzinde ise Biden Kısıklı'ya ulaştı. Biden ve Başbakan Erdoğan'ın görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşiyor.

GÖRÜŞME 2 SAAT SÜRDÜ

2 saat süren görüşmeye Ömer Çelik, Namık Tan ve Feridun Sinirlioğlu da katıldı.

Reklam
Reklam

GÖRÜŞMEDE GÜNDEM 'TERÖR'

Başbakanlık yetkilileri görüşmede terörle mücadele, Irak ve bölgesel konuların ele alındığını açıkladı. Açıklamaya göre Biden terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olduklarını ifade etti.

ERDOĞAN AMELİYATTAN SONRA İLK KEZ

Bu arada görüşmeye dair 2 kare fotoğraf yayınlandı. Başbakan Erdoğan ameliyat olduktan bir hafta sonra ilk kez görüntülendi. Fotoğraflarda sağlık durumu oldukça iyi görünen Erdoğan, gülümsüyor.

Fotoğraflarda ABD Başkan Yardımcısı Biden, takım elbise ve kravatlı olarak görülüyor. Başbakan Erdoğan'ın üzerinde ise beyaz üzerine mavi çizgili bir gömlek var. Ceket giyen Erdoğan ise kravat takmamış.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyareti sırasında, terörle mücadele ve Irak konusu başta olmak üzere, bölgede yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Görüşmede, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Washington Büyükelçisi Namık Tan, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Antony Bilinker, ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Türkiye Direktörü Antony Godfrey ve Amerika'nın Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Biden, görüşme sırasında terörle mücadele konusunda Amerika'nın, Türkiye'nin yanında yer aldığı mesajını verdi.

Biden, görüşmenin ardından Balat'ta bulunan Fener Rum Patrikhanesi'ne gitti.